Sanderökroken 2A, 70+

Denna byggnad är en del i Sanderöds äldreboende. Fastigheten inrymmer 21 lägenheter och utgör ett väl fungerande boende för demenssjuka personer. Hela fastigheten är nyrenoverad under 2013-14 och ger ett fräscht och trivsamt intryck. För att få en lägenhet i detta boende krävs en biståndsbedömning från Borås stad, telefon nummer 033-35 70 00.

I denna fastighet finns också fyra stora enrumslägenheter, med adress Sanderödkroken 2 A, utan krav på biståndsbedömning. Dessa lägenheter är renoverade till nyskick under 2014. Lägenheterna hyrs genom Sandhultsbostäder telefon nummer 033-13 36 36

I fastigheten finns en restaurang, som är öppen för alla.

Om Sandared

I Sandared finns ett rikt utbud av samhällsservice. Det finns en stor matvaruaffär, några restauranger samt vårdcentral med apotek. Ett flertal butiker ger centrum en stadslik känsla.

Sandared ligger vid Viaredssjön, vilket gör att det är nära till ett flertal badplatser. För bad under vintern finns ett badhus. I Sandared finns också ett rikt föreningsliv.

Sandareds läge vid järnvägen mellan Borås och Göteborg ger bra förbindelser med de båda städerna. Dessutom finns täta bussförbindelser med Borås och Göteborg. Sammantaget gör detta att kommunikationen till och från samhället är mycket bra.

Sandared är beläget ca 9 km från Borås. Du kommer dit med bil på drygt 10 minuter.