Kyrkvärdsgränd 1-9

Radhusliknande boende i två plan i Sandared. Lägenheterna har ingång direkt utifrån, vilket förstärker känslan av radhusboende. Samtliga lägenheter har egen uteplats eller balkong. Bostadsområdet ligger nära Sandareds centrum med affärer och restauranger. Vårdcentral med apotek i anslutning till bostadsområdet. Busshållplats med bra förbindelser på Göteborgsvägen. I huset finns kabel TV genom Split Vision. Av de 35 lägenheterna i området är 12 stycken s k LSS-boende.

Hyrorna är kallhyror, vilket innebär att hyresgästen betalar kostnaden för värme och hushållsel själv.

 

Om Sandared

I Sandared finns ett rikt utbud av samhällsservice. Det finns en stor matvaruaffär, några restauranger samt vårdcentral med apotek. Ett flertal butiker ger centrum en stadslik känsla.

Sandared ligger vid Viaredssjön, vilket gör att det är nära till ett flertal badplatser. För bad under vintern finns ett badhus. I Sandared finns också ett rikt föreningsliv.

Sandareds läge vid järnvägen mellan Borås och Göteborg ger bra förbindelser med de båda städerna. Dessutom finns täta bussförbindelser med Borås och Göteborg. Sammantaget gör detta att kommunikationen till och från samhället är mycket bra.

Sandared är beläget ca 9 km från Borås. Du kommer dit med bil på drygt 10 minuter.