Alingsåsvägen 5

Perspektivbild på vår nybyggnation på Alingsåsvägen 5. Om allt flyter på som planerat kommer huset att vara klart för inflyttning den 1 juni 2017. Vi kommer att bygga 15 st lägenheter, 6 st 2 rum och kök (alternativt 3 rum och kök) på 75 m2, 6 st 2 rum och kök på 62 m2, 2 st 3 rum och kök på 69,5 m2 samt 1 st 1 rum och kök på 32 m2. Dessutom kommer vi att bygga en källare med en uthyrningsbar lokal på 82 m2, förråd till lägenheterna samt utrymmen för cyklar, rullstolar m m.

Dessa lägenheter hyrs genom HSB, Peter Johansson, telefon nummer 010-442 37 41.

Hyresnivån kommer att fastställas efter förhandling med Hyresgästföreningen.

Om Sandared

I Sandared finns ett rikt utbud av samhällsservice. Det finns en stor matvaruaffär, en bank, några restauranger samt vårdcentral med apotek. Ett flertal butiker ger centrum en stadslik känsla.

Sandared ligger vid Viaredssjön, vilket gör att det är nära till ett flertal badplatser. För bad under vintern finns ett badhus. I Sandared finns också ett rikt föreningsliv.

Sandareds läge vid järnvägen mellan Borås och Göteborg ger bra förbindelser med de båda städerna. Dessutom finns täta bussförbindelser med Borås och Göteborg. Sammantaget gör detta att kommunikationen till och från samhället är mycket bra.

Sandared är beläget ca 9 km från Borås. Du kommer dit med bil på drygt 10 minuter.